Primært har jeg dog været selvstændig og virkeliggjort mine egne idéer og visioner. På nuværende tidspunkt er jeg ophavskvinde til og leder af festivalerne Brønshøj Sommer Jazz og Copenhagen Harbour Parade, som er to store kulturbegivenheder i København.
Læs mere
Jeg rådgiver også virksomheder ift. at udvikle et entreprenant mindset. Det kan man se mere om i min virksomhed www.creativechange.dk

Ift. kunstnere og kreative rådgiver jeg gerne i forretningsudvikling, målsætning og strategi samt motivation og selvledelse. Jeg arbejder gerne med konkrete problematikker hånd i hånd med mere abstrakte begreber som vision, mindset, motivation og selvforståelse. 
Rådgivning foregår oftest som et forløb over en længere periode, men kan også være en lang session på op til 4 timer

Læs mere
Dermed udvikler jeg mig hele tiden og har føling med feltets udvikling helt fra græsrodsniveau. Jeg ønsker i høj grad at bidrage til at unge mennesker får redskaber til at kunne udvikle og udføre deres drømme. Særligt kunststuderende har brug for redskaber til at ”iværksætte” sig selv og skabe deres egen karriere.

Jeg har tidligere undervist på Aalborg Universitet i entreprenørskab, Lean Start up, Design processer og kreative metoder, og underviser for tiden på Det Kongelige Danske Musikkonsevartorium DKDM. Med en baggrund som konservatorieuddannet musiker har jeg naturligvis også undervist i musik i mange år, og kender den kreatives hverdag og mange benspænd.

Læs mere

Få et skræddersyet forløb.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en snak om dine behov for udvikling.

Kontakt

Copenhagen Harbour Parade

Copenhagen Harbour Parade er en tværkunstnerisk flydende parade i Københavns havn og kanaler. Den byder på flydende kunstværker, der bryder rammerne for den normale kunstneriske oplevelse som vi kender den.
Læs mere
.

Brønshøj Sommer Jazz

Hver sommer afholder jeg Brønshøj Sommer Jazz, som er en 4 dages festival med fokus på kunstneriske kvalitetsoplevelser, mangfoldighed, nærvær og fællesskab. Læs mere.

Copenhagen Harbour Parade 2021