Primært har jeg dog været selvstændig og virkeliggjort mine egne idéer og visioner. På nuværende tidspunkt er jeg ophavskvinde til og leder af festivalerne Brønshøj Sommer Jazz og Copenhagen Harbour Parade, som er to store kulturbegivenheder i København.
Læs mere
Jeg rådgiver både ift. forretningsudvikling, strategi og eventledelse, og jeg arbejder gerne med konkrete problematikker. Jeg tilbyder et forløb eller en gennemgang af dit projekt/ forretningsidé og kommer med konkrete forslag til, hvordan du bedst kommer videre i din proces.
Rådgivning foregår oftest som et forløb over en længere periode, men kan også være en lang session på op til 4 timer.
Læs mere
Til gengæld bliver jeg mødt af en masse motiverede og idérige unge mennesker, der udfordrer min viden, min tilgang og min faglighed. Dermed udvikler jeg mig hele tiden og har føling med feltets udvikling helt fra græsrodsniveau. Samtidig ønsker jeg, at bidrage til at unge mennesker har redskaber til at kunne udvikle og udføre deres drømme. Særligt kunststuderende har brug for redskaber til at ”iværksætte” sig selv og skabe deres egen karriere.

Jeg har tidligere undervist på Aalborg Universitet i entreprenørskab, Lean Start up, Design processer og kreative metoder, og underviser for tiden på Det Kongelige Danske Musikkonsevartorium DKDM. Underviser på Global Conservatoire i Motivation og Selvledelse for musikere. Global Conservatoire er en international sammenslutning af nogle af de fremmeste konservatorier i verden, herunder: Manhattan School of Music, The Royal College of Music London, University of performing arts and music Vienna, The Royal Danish Academy of Music.

Læs mere

Få skræddersyet et forløb til dig

Lad mig løse dine udfordringer

Brønshøj Sommer Jazz

Copehagen Harbour Parade er en flydende parade i Københavns kanaler. Den afholdes hvert år første weekend i juni og byder på tværkunstneriske installationer på vand. Læs mere.

Copenhagen Harbour Parade

Hver sommer afholder jeg Brønshøj Sommer Jazz med bands fra nær og fjern og musik for både børn og voksne.
Læs mere
.

Copenhagen Harbour Parade 2021