MAI SEIDELIN

MUSIKPOLITIK

Jeg er uddannet sanger fra konservatoriet og har i mange år arbejdet som både udøvende og skabende kunstner. Jeg har turneret i store dele af verden og jeg har flere CD- udgivelser bag mig. Jeg er fortsat aktiv som kunstner – se mere her.
Jeg har siden 2019 siddet i Dansk Musiker Forbund Københavns bestyrelse, hvor jeg bl.a. er leder af spillestedsudvalget og dermed agere politisk ift. musikbranchens udfordringer i København.

Jeg er dybt engageret i at forbedre vilkårene for de danske musikere, og sørge for at deres stemmer bliver hørt. Jeg mener, at musik er en bærende værdi i det danske samfund, og jeg arbejder hårdt for at alle borgere kan få gode musikoplevelser, der skaber samhørighed, refleksion og nysgerrighed. Ikke mindst, arbejder jeg for at flere børn i København kan få musikundervisning som en del af deres hverdag.

Samtidig ønsker jeg, at bidrage til at unge mennesker har redskaber til at kunne udvikle og udføre deres drømme. Særligt kunststuderende har brug for redskaber til at ”iværksætte” sig selv og skabe deres egen karriere. Læs mere om mit arbejde som underviser under ‘Entreprenørskab‘.

Læs mere